TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Vă mulțumim că folosiți produsele și serviciile noastre. Serviciile sunt furnizate de „Softelectronic 1” Ltd, adresa administrativă: bd. „Georgi Zhivkov” 38, Varna, Bulgaria. Site-ul este administrat de Softelectronic 1” Ltd, este menționat și cu abrevierea Softelectronic în termenii și condițiile generale.

 

Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu termenii. Vă rugăm să îi citiți cu atenție.

 

 

  1. Subiectul termenilor și condițiilor generale

    Obiectul acestui document îl reprezintă termenii și condițiile generale, care se aplică, atunci când se utilizează site-ul Softelectronic și definesc regulile legate de utilizarea site-ului, inclusiv contractele de reparare a componentelor electronice auto, vânzarea pieselor de schimb și livrarea produselor pe care le-am restaurat.

  2. Definiții

    Website – www.softelectronic.com și toate subdomeniile sale;

    Client - orice persoană fizică sau juridică sau altă entitate care utilizează site-ul Softelectronic, efectuează comenzi prin intermediul acestuia și utilizează serviciile „Softelectronic 1” Ltd;

    Bunuri și servicii - orice articol dintr-un contract de cumpărare sau vânzare sau prestarea de servicii;

    Dispozitiv / Modul - orice dispozitiv mecanic sau modul electronic trimis pentru reparație;



  3. Termeni generali

    Termenii și condițiile generale ale Softelectronic sunt obligatorii pentru toți utilizatorii site-ului.

    Prin utilizarea acestui site, vă declarați familiarizat cu termenii și condițiile site-ului și sunteți de acord să vă conformați necondiționat.

    Prin actualizarea termenilor și condițiilor generale de către Softelectronic, aceștia pot fi modificați în orice moment.

    În acest sens, clienții sunt obligați să primească o referință de fiecare dată când folosesc site-ul, în cazul în care ar fi putut interveni vreo modificare a termenilor și condițiilor.

    Site-ul poate conține link-uri/hyperlink-uri către alte site-uri.

    Softelectronic nu este responsabil pentru politicile de confidențialitate și conținutul altor site-uri web, pe care Softelectronic nu le administrează.



  4. Diagnosticare, demontare și montare dispozitiv/modul

    Diagnosticarea și descrierea problemei dispozitivului/modului defect sunt obligatorii și sunt responsabilitatea clientului.

    Softelectronic nu își asumă nicio responsabilitate pentru utilizarea necorespunzătoare a dispozitivului, inclusiv demontarea și instalarea (din atelierele care nu aparțin Softelectronic) din sau în interiorul vehiculului, precum și orice costuri suportate ca urmare a acțiunilor enumerate. Softelectronic nu își asumă nicio responsabilitate dacă cauza (cauzele) deteriorării/deteriorării nu a fost eliminată în dispozitiv.

     

  5. Ambalarea și expedierea dispozitivului/modulului pentru reparații

    Clienții plătesc întotdeauna costurile reale de transport în ambele sensuri - de la client la Softelectronic și invers.

    Costurile de expediere sunt calculate în funcție de volumul/greutatea transportului și de țara expeditorului.

    Softelectronic oferă fiecărui client instrucțiuni pentru ambalarea și expedierea dispozitivului care urmează să fie reparat.

    Softelectronic nu este în niciun caz răspunzător în cazul în care dispozitivul trimis pentru reparație este pierdut sau deteriorat în timpul transportului. Vă rugăm să-l împachetați în siguranță și conform instrucțiunilor noastre.



  6. Reclamații

    La primirea bunurilor și/sau serviciilor, clientul este obligat să inspecteze bunurile sau serviciile pentru defecte și garantează că bunurile livrate îndeplinesc obiectivele pentru care urmează a fi folosite, precum și serviciile în scopul comenzii respective / al contractului.

    În cazul în care clientul instalează bunurile (dispozitivul/modulul) fără inspecție prealabilă, responsabilitatea pentru eventualele consecințe revine clientului.

    Defectele vizibile trebuie raportate către Softelectronic în scris la o zi lucrătoare de la data primirii mărfii. În cazul în care dispozitivul, care a fost trimis pentru reparație, ar fi defect, dar după ce a fost verificat de Softelectronic, ar trebui considerat funcțional, atunci clientul își asumă toate costurile de transport.



  7. Garanție

    Softelectronic garantează funcționalitatea bunurilor furnizate de Softelectronic atâta timp cât acestea sunt utilizate corect de către client. În cazul unui defect al unității în perioada de garanție și Softelectronic a fost informat despre acest lucru în perioada de garanție descrisă în paragraful „Reclamații”, atunci Softelectronic trebuie să elimine defectul în mod gratuit.

    Dacă Softelectronic stabilește că repararea sau înlocuirea nu mai este posibilă, Softelectronic va avea dreptul de a credita prețul primit pentru bunuri și/sau servicii fără a fi responsabilă pentru orice daune suplimentare.

    Utilizare normală înseamnă utilizarea bunurilor în scopurile pentru care sunt destinate, inclusiv în conformitate cu instrucțiunile producătorului care însoțesc bunurile și date de Softelectronic în scris în timpul procesului de asamblare.

    Costul componentelor care s-au dovedit a fi defecte și înlocuite în perioada de garanție este inclus în garanție, cu excepția componentelor, care sunt supuse uzurii normale.

    Daunele cauzate de uzura normală, murdărie, utilizare necorespunzătoare, neglijență, utilizare greșită sau abatere intenționată sunt excluse din garanție.

    Daunele cauzate de influențe externe, cum ar fi munca efectuată de terți, utilizarea necorespunzătoare, modificări ale setărilor, alimentarea cu energie, cutremur, incendiu, fulgere, daune provocate de inundații, violență, software suplimentar și conexiuni sau interacțiuni cu altele decât cele specificate de dispozitivele Softelectronic sunt excluse de asemenea din garanție.

    Produsele pot fi returnate de către client către Softelectronic numai cu condiția ca Softelectronic să fi fost de acord în scris și să fi emis instrucțiuni scrise.

    Garanția este personală și poate fi transferată de către client către terți numai cu acordul prealabil scris al Softelectronic.

    Părțile pot conveni în scris condiții de garanție abateri pentru anumite bunuri.



  8. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

    Conținutul, dar fără a se limita la, siglele, graficele sau legendele, simbolurile comerciale, textele și/sau conținutul multimedia al site-ului web sunt proprietatea exclusivă a Softelectronic.

    Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de autor, drepturile de model și mărcile comerciale cu privire la bunurile și serviciile furnizate de Softelectronic (inclusiv, dar fără a se limita la software dezvoltat de Softelectronic, desene, calcule, specificații tehnice, Know-How și Consultații) rămân la Softelectronic și nu vor fi transferate clientului dacă și în măsura în care părțile nu au convenit în mod expres altfel în scris.

     

  9. Răspundere

    Softelectronic nu va fi răspunzător pentru daunele suferite de client sau de terți din cauza forței majore sau a celor aflate în afara controlului Softelectronic.

    Orice răspundere a Softelectronic este limitată la obligația de garanție stabilită în secțiunea „Garanție”, cu excepția cazului în care a fost cauzată de intenție sau neglijență gravă din partea sa.

    Softelectronic nu va fi răspunzător pentru nicio daună incidentală sau consecventă, inclusiv, dar fără a se limita la, daune rezultate din întârzierea livrării, daune aduse bunurilor altor clienți sau ale unei terțe părți, pentru daune cauzate de utilizarea greșită a serviciilor sau a bunurilor de către client, pierderea veniturilor, pierderea profitului, pierderea informațiilor inexacte și/sau incomplete ale clienților.

    În toate celelalte cazuri, răspunderea Softelectronic este limitată la valoarea pe factură a bunului sau serviciului comandat și plătit.

    Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neîndeplinirea obligațiilor sale contractuale dacă aceasta se datorează unui caz de forță majoră. Forța majoră este un eveniment imprevizibil aflat în afara controlului părților, care nu poate fi evitat.

    Ultima actualizare pe 25.10.2018