Ремонт на селскостопанска електроника за трактори, комбайти, сеялки

Телефон за връзка:  0876 461 010

Разгледайте всички селскостопански ремонти >>

Компания Софтелектроник извършна ремонт и програмиране на селскостопанска електроника, която включва компютри за двигатели, монитори, контролни панели, тъч дисплеи, сензори, GPS системи, антени, джойстици и други модули, инсталирани в селскостопански машини (трактори, комбайни, товарачи, пръскачки, и други). Извършени са ремонти по електроника на марките: Rauch, Case, Liebherr, John Deer, New Holland, Catterpilar, Challenger, Deutz, TeeJet, Fendt, Steger, Still и други. 

Услуги за диагностика и ремонт на селскостопанска електроника

  • Хардуерна и софтуерна диагностика на селскостопанска електроника

  • почистване на електронни компоненти
  • възтановяване на хардуер на селскостопанска електроника
  • програмиране на софтуер
  • тестване на отремонтираните електронни модули
Ремонт на контролен панел за трактори, комбайни и други

Лаборатория за ремонт на селскостопански модули

Компания Софтелектроник  увеличава с бързи темпове броя на своите клиенти в България и чужбина. На фирмата се доверяват както най-големите земеделски производители в България, така и по-малките кооперации и еднолични производители. Голям процент от машините в България с настъпили извънгаранционни повреди продължават да изпълняват своето предназначение благодарение на ремонтирана електроника от Софтелектроник. Чрез услугите на компанията, селскостопанските производители намаляват своите разходи за поддръжка на наличната извънгаранционна селскостопанска и товарна техника.

Ремонт на компютър за трактори, комбайни, селскостопански машини,

Как се сервизира електрониката

След като клиента е установил, че електронен модул на селскостопанска машина е дефектирал, може да се свърже със сътрудник от компания Софтелектроник. Сътрудникът ще го информира за процедурата и адреса за доставка. Когато електрониката пристигне в лабораторията на компанията,, тя се разглобява и почиства. Извършва се хардуерна и софтуерна диагностика. След установяване на конкретния дефект сътрудник информира клиента, дали модула подлежи на ремонт и ако е възможен каква ще е цената и срока на изпълнение. След изпълнение на ремонта, клиента получава своя модул със съответната гаранция.

 

Ремонт на турбо за трактори, комбайни, селскостопански машини

Ремонт на турбокомпресори за трактори, комбайни, товарачи и други

Софтелектроник извършва ремонт на турбокомпресори за селскостопанска техника с най-съвременни стендове.

Разберете повече за ремонта на турбокомпресори>>

Ремонт на дисплей за трактор, комбайн, селскостопанска машина

Изберете ремонт на селскостопанска електроника от компания Софтелектроник

Процесът включва специализирана апаратура създадена в лабораторията на Софтелектроник за тестване и определяне на състоянието на всяка една индивидуална клетка за всички модели високоволтови хибридни батерии. Чрез поредица от цикли на пълно зареждане и разреждане се определят "здравите" и повредени клетки, както и общото състояние на пакетите в батерията. При диагностиката се използва и специализирана термо камера, чрез която се следи за правилната работа на отделните клетки и пакети и за състоянието на електрическите връзки между компонентите в батерията. Проверява се и работата на сензорите за температура, напрежение и съпротивление.