Още със създаването си през 2010 година във Варна, компания Софтелектроник се фокусира в сферата на ремонта и програмирането на специализирана електроника, за автомобили, свързана с управлението на двигателя, автоматичната скоростна кутия, навигацията, високоволтови батерии, инвертори и други модули за хибриди и елекромобили. Постепенно се превръща в доверен партньор на сервизни центрове, официални представителства на редица марки автомобили, фирми за тунинг и компании за рециклиране на автомобилни компоненти в България.

Днес, освен със съвременна лаборатория за ремонт и програмиране на автомобилна, корабна и промишлена електроника, компанията разполага и с отдели за софтуерни разработки, ремонт на турбокомпресори, ремонт на автоматични скоростни кутии и монтаж и поддръжка на системи за управление на автопаркове. Към момента компанията има клиенти в над 100 държави по света.

 

about us 

"Нашата стратегия за успех е свързана както с непрекъснати инвестиции в иновативни технологии и разработки така и с индивидуален подход към всеки ремонт. Стремим се да изграждаме здрави и трайни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори, основани на взаимно доверие и прозрачност. Съзнаваме, че най-големия актив на компанията са нейните високо квалифицирани служители и полагаме усилия да осигурим благоприятна среда за тяхното професионално развитие."

Димитър Петров

/Създател и управител на Софтелектроник 1 ЕООД/

 

РЕФЕРЕНЦИИ

 

 

 

about us about us about us about usЕкип

Екип

екип от високо квалифицирани професионалисти

Иновации

Иновации

иновативни решения (разработки) при ремонт на електронни модули

Гаранция

Гаранция

гаранция за извършените от нас услуги

Oборудване

Oборудване

модерно и високотехнологично оборудвана база

Oбслужване

Oбслужване

компетентна техническа консултация и обслужване

Доставка

Доставка

куриери: за България - Еконт и Спиди, за чужбина – DHL Express