Ремонт на автоматични скоростни кутии за автомобили, хибриди и електромобили от Софтелектроник. Гаранция, качество и професионализъм. 
За контакти:
Ремонт на автоматични скоростни кутии: 0898 247 892; Ремонт хидротрансформатори: 0892 228 011Ремонт valve body: 0892 708 888; Адрес: ул. "Уста Колю Фичето" 25А

Работно време: Понеделник - Петък 09:00-13:30 14:30-18:00 / Почивни дни - Събота и Неделя  

 

Диагностика

Диагностика

За да се определи състоянието на автоматичната скоростна кутия се извършва компютърна диагностика, тестване на автомобила и анализ на трансмисионното масло.

Профилактика

Профилактика

Профилактиката включва серия от операции свързани с подмяната на трансмисионното масло, филтъра и уплътнението на картера. Извършва се ресетване и адаптация на електрониката.

Ремонт на автоматична скоростна кутия

Ремонт

Софтелектроник е една от малкото компании в света в която има отдели както за механика, така и за електроника, в които се ремонтират дяловете на автоматичната скоростна кутия.

Ремонт на електроника за автоматични скоростни кутии

Диагностика, кодиране и ремонт на електроника

Софтелектроник предлага диагностика, кодиране и ремонт на електроника за редица модели автоматични скоростни кутии.  

Ремонт на клапанно тяло

Профилактика и ремонт на клапанни тела

Софтелектроник предлага профилактика и ремонт на клапанни тела чрез най-съвременни стендове и технологии за редица модели автоматични скоростни кутии.

Ремонт на хидротрансформатори

Профилактика и ремонт на хидротрансформатори

Софтелектроник предлага профилактика и ремонт на хидротрансформатори (торк конвертори, турбини) за редица модели автоматични скоростни кутии.

Продажба на части за автоматични скоростни кутии

Продажба на части за автоматични скоростни кутии

В магазините на Софтелектроник могат да бъдат закупени оригинални части и консумативи за редица модели автоматични скоростни кутии.


Научете повече и за Ремонт на хибридни автомобили